Omgeving

Leiderdorp, centraal gelegen in de Randstad, op fietsafstand van het Groene Hart en het centrum van Leiden.
Via de nabij gelegen A4 bent u snel met de auto in Den Haag, Schiphol of Amsterdam. Ook staat u binnen 20 minuten op het strand van Noordwijk of Katwijk.
Wilt u een dagje inspiratie opdoen voor de inrichting van uw nieuwe woonkamer, keuken of tuin? Dat kan natuurlijk bij WOOON in Leiderdorp. Dertig woonwinkels op korte afstand onder één dak.

VOLOP RECREATIE

In Leiderdorp kunt u in uw vrije tijd verschillende activiteiten ondernemen op het gebied van sport en recreatie.
Aan de noordkant van Leiderdorp ligt de Boterhuispolder. Door de gunstige ligging in het Groene Hart, nabij de Kagerplassen en onder de rook van Leiden, biedt de Boterhuispolder een goede bestemming voor kleinschalige recreatie voor wandelaars, fietsers en watersporters. Het nieuwe recreatiegebied De Munnikenpolder is via een loopbrug over de A4 te bereiken.
Het gebied langs de Dwarswatering is geschikt voor recreatieve activiteiten, zoals hardlopen, fietsen en wandelen. Daarnaast is de Dwarswatering geschikt voor watersport. Tussen de A4 en het riviertje de Does, op geringe afstand van de Oude Rijn ligt WSV Doeshaven. Een sfeervolle haven met 662 ligplaatsen. Ook het dichtbijgelegen Park de Bloemerd biedt veel sport- en recreatiemogelijkheden. En een natuurspeeltuin voor kinderen. Lekker buitenspelen zonder op het verkeer te letten, klimmen in bomen, hutten bouwen en kliederen met water en zand. Waar kunnen kinderen nog vrij in de natuur spelen? Dat kan in de Natuurspeeltuin in Leiderdorp. In Park De Houtkamp is ook veel te beleven. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan de kinderboerderij.

Leiderdorp, een levendige en sfeervolle plaats om te wonen.

Omgeving

Omgeving

Menu