image/svg+xml
Verkocht

het Plan

Wonen aan de Stille Watering biedt een gevarieerd aanbod van 23 ruime hofwoningen en 17 stijlvolle herenhuizen en 7 sfeervolle patiowoningen. De patiowoningen zullen verhuurd gaan worden. De overige woningen betreffen koopwoningen en zijn onder te verdelen in 3 typen: Holtlant, Leithon en Zijl.

Oud Hollands

Het plan kenmerkt zich door de architectuurstijl ‘Oud Hollands’ met veel traditionele kenmerken. Wisselende dakgoten, verspringende gevelaccenten, afwijkende kapvormen en speciaal siermetselwerk zorgen voor een levendig gevelbeeld. Rollagen, bovenlichten met roedeverdeling, betonnen waterslagen, luifels bij de herenhuizen, optionele dakkapellen bij de hofwoningen  en de herenhuizen aan het binnenhof en een gevarieerd kleurgebruik in het metselwerk versterken de romantische en historische uitstraling en geven de woningen een eigen identiteit en karakter.

De voortuinen van alle woningen worden omzoomd door groene hagen, de voortuinen van de Holtlant herenhuizen worden daarnaast voorzien van leilindes. De hofwoningen zijn gelegen aan een autoluw groen binnenhof, waar kinderen veilig kunnen spelen.

 

situatiekaart - omgeving

situatiekaart - omgeving

Menu